Cu peste 30.000 de cadre didactice beneficiare ale formării, din care peste 20.000 în ultimul an, formarea CRED reprezintă, în continuare, pasul decisiv pe care profesorii din învățământul preuniversitar îl pot face către o activitate didactică inovatoare, susținută de competențe digitale.

Deoarece proiectul CRED, prin oamenii săi și prin resursele sale, este una din energiile pozitive din sistemul educațional românesc, o energie care susține acel „mai bine” în educație, ne dorim ca un număr cât mai mare de cadre didactice să ni se alăture în marea Comunitate CRED, contribuind astfel la transformarea și evoluția sistemului de învățământ din țara noastră.

Și, pentru că energia și dăruirea noastră au capacitatea de a fi „contagioase” pentru cei cu care interacționăm, am decis să organizăm, miercuri, 14 aprilie, orele 16:00 – 17:30, un nou eveniment online marca ”Proiectul CRED”, acesta fiind transmis live pe pagina de Facebook ”Proiectul CRED”.

 Evenimentul* „Formarea CRED: pasul necesar către activitatea didactică inovatoare susținută de competențe digitale” va fi unul dinamic, interactiv, fiind bazat pe dialog și schimburi relevante de informații și idei. Rezervați-vă, așadar, aproximativ două ore pentru a urmări discuțiile dintre membrii echipei CRED, deopotrivă formatori, cursanți și experți ai proiectului.

Stimați colegi din Comunitatea CRED, ne dorim ca informațiile legate de formarea CRED și de beneficiile acesteia pentru cadrele didactice să ajungă la un număr cât mai mare de colegi din educație și, de aceea, vă rugăm să transmiteți și membrilor corpului profesoral căruia îi aparțineți invitația la evenimentul online de miercuri, 14 aprilie.

Totodată, vă reamintim că au început deja înscrierile pentru Seria a 8-a de formare CRED, cursurile urmând să se desfășoare, exclusiv în format online, în perioada 17 mai – 31 iulie 2021. În cazul în care aveți colegi care își doresc sau au intenția să participe la formarea CRED, vă rugăm să împărtășiți cu ei această informație, invitându-i totodată să acceseze site-ul proiectului,https://www.educred.ro/, pentru toate informațiile necesare înscrierii.

Vă mulțumim, vă trimitem cele mai bune gânduri, alături de urările noastre de sănătate și de succes în tot ceea ce întreprindeți și vă așteptăm cu drag la evenimentul online de mâine!

*Evenimentul online „Formarea CRED: pasul necesar către activitatea didactică inovatoare susținută de competențe digitale” are loc miercuri, 14 aprilie, de la ora 16:00, și poate fi urmărit LIVE pe pagina Facebook „Proiectul CRED” – click petru acces

Colegii din echipa CRED