Casa Corpului Didactic Olt anunță începerea înscrierilor pentru a doua serie de formare din cadrul programului de formare ”Predare – învățare – evaluare în mediul on-line”.

Perioada de înscriere: 03 – 09 august 2020

Grup țintă: cadre didactice din învățământul preuniversitar 

Durata: 24 ore care se vor desfășura exclusiv on-line

Costuri: gratuit  

Programul este conceput ținând cont de principiile europene ale predării on-line și ale vacanței. Nu există program fix, există doar un termen de finalizare și de completare a chestionarelor de evaluare!

Pe scurt:

  • În fiecare săptămână vom lansa un modul. Temele din cadrul fiecărui modul vor fi publicate progresiv. Dumneavoastră aveți posibilitatea de a le parcurge personalizat (în funcție de timp și dispoziție);
  • La finalul săptămânii vom publica un chestionar on-line de evaluare a cunoștințelor, acesta poate fi completat până la termenul final afișat pe site;
  • În a doua săptămână de curs vă vom invita la webinare, fiecare din dumneavoastră are obligația de a participa la un webinar (la alegere). Veți primi un link pentru face alegerea webinarului!
  • Evaluarea finală va consta într-un chestionar on-line;
  • Nu ne trebuie documente;
  • Veți primi adeverință de participare;

Perioada de formare : 11 – 31 august 2020

Pentru înscriere click aici!

Dacă aveți întrebări al căror răspuns nu le regăsiți în anunț, vă rog sa îmi scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.