BCR organizează o competiție pentru liceeni în urma căreia va selecta 50 de elevi de liceu,

care au peste 16 ani, pentru a participa la un internship plătit într-o sucursală BCR, timp de două luni, pe perioada verii.

Pentru înscriere, liceenii trebuie să urmeze doi pași simpli care îi vor ajuta să acumuleze cunoștințe de educație financiară și îi vor motiva să găsească metoda inovatoarea de a se prezenta.

  • În prima etapă, liceenii trebuie sa acceseze platforma BCR de cursuri online Laboratorul de Cariere (https://laboratoruldecariere.ro/ ), să-și facă un cont în perioada 15 mai - 29 mai 2017 pentru a parcurge modulul Inteligența financiară pe înțelesul tuturor. În cadrul acestui modul vor învăța cum să-și calculeze bugetul personal, cum să-și seteze obiective financiare și vor putea trece în etapa următoare a competiției Summer Job.  După finalizarea modulului, se vor califica în etapa a doua de selecție care se va derula în perioada 29 mai-15 iunie 2017.
  • În etapa a doua, liceenii vor realiza o lucrare în limba română cu tema „Cine sunt eu?” care vor spune, într-un mod cât mai onest, creativ și original, care sunt abilitățile, calitățile sau talentele care îi recomandă să facă parte din echipa celei mai mari bănci din România. Pot spune de ce sunt potriviți pentru acest job prin diferite metode, fie realizând un eseu, fie printr-o prezentare, un film, un videoclip sau o înregistrare audio. De fapt, pot folosi aproape orice mijloc de exprimare.