Dragi membri ai comunității CRED,
 
Colegii noștri, experți RED din proiectul CRED, lucrează la realizarea unor materiale educaționale suport pe care le oferim în regim de Resurse Educaționale Deschise/ RED.
 
Vă punem la dispoziție pentru următoarea perioadă două canale de Youtube:

EduCRED nivelul primar             - https://www.youtube.com/c/PrimarEDUCRED/

EduCRED nivelul gimnazial        - https://www.youtube.com/c/EDUCREDGimnaziu/

 
În aceste canale puteți găsi sute de materiale pe care le puteți folosi în activitatea dvs, corelate cu competențele specifice din programă. 
Va rugăm să țineți aproape de sursele noastre de informare ( https://www.facebook.com/ProiectulCRED si pagina https://digital.educred.ro/). În curând vom deschide în regim de testare publică și portalul de resurse red.educred.ro,  
 
Publicăm acum o parte dintre materialele realizate până la acest moment, în fiecare zi adăugându-se la acestea alte resurse aflate fie în etapa de prelucrare fie în etapa de pregătire.
Estimăm că programele la gimnaziu vor fi integral acoperite cu resurse de sprijin până la finalul acestui an iar programele pentru învățământ primar vor fi acoperite până în luna februarie.
 
Asteptam feedback-ul dumneavoastră la aceasta adresa:  https://forms.gle/voq6yHxwgyqXB4CM7. Implicarea dvs este binevenită și importantă pentru noi.